Financiering

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren.
Wij schatten dat dat het geval is bij 70% van de aankopen.
Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen.
Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang.
Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen.
Financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken.
Verder hebben wij goede ervaringen voor onze klanten met DTC Financieringen. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod.
Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto kunnen wij ter plekke contact met DTC opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten.

LEASEN MOGELIJK

Of u nu geld nodig heeft voor een auto, bedrijfsauto of camper, wij hebben altijd voor u het juiste product.

  • Financiering
  • Lease
  • Verzekeren

OPTIES BIJ DTC

Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost.

DTC adviseert om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.).

Met een slottermijn financiering wordt rekening gehouden met de toekomstige waarde van de het aan te schaffen object ver deze (soms door de dealer gegarandeerde) restwaarde betaalt u alleen rente, waardoor de maandtermijn aanzienlijk lager wordt dan wanneer u de financiering in zijn geheel aflost.

Een populaire financieringsvorm is de Persoonlijke Lening. Hierbij wordt bij aanvang het bedrag bepaald en staat aflossing en de rente vast. Daardoor weet u exact wat u gedurende de gehele looptijd aan maandelijkse betaling kunt verwachten.

DEALER TOTAAL CONCEPT